Dnevni horoskop za 27. septembar 2017
Dnevni horoskop za 27. septembar 2017

Dnevni horoskop za 27. septembar 2017 Dnevni horoskop za 27. septembar 2017 Ovnovima problemi na poslu, Bik uživa u pažnji partnera, Blizanci u avanturi, Rak tajanstven, Lav aktivan na poslu…

I dalje smo u mirnom periodu za ovu nedelju, bližimo se kraju meseca, pa ako do sada niste, uhvatite par slobodnih minuta i proučite Vaš mesečni horoskop za oktobar. Garantujemo dosta zabave, na gotovo svim poljima.

Danas ćete biti više umorni nego što ste inače sredom, pa gledajte da se što više odmarate, pošto nam već sutra nailazi jedan burniji dan, tokom koga biste mogli da uđete u dobre rizike, ili u sigurne gubitke, u zavisnosti kako Vam je natalna karta odredila.

Nedeljni horoskop od 24. septembra do 1. oktobra 2017. Pročitajte šta vas čeka tokom narednih 7 dana

Do sutra ima vremena, uživajte u današnjem danu, pa sutra idemo u nove rizike i naravno pobede!

Ovan

POSAO

Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među saradnicima. Zato, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispostujete osnovni poslovni dogovor.

LJUBAV

Imate snažan inituitivni utisak da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017. 

Dnevni horoskop za 27. septembar 2017
Dnevni horoskop za 27. septembar 2017

Bik

POSAO

Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O vašem uspehu ili ponašanju ne treba da raspravljaju saradnici koji vam nisu dovoljno bliski.

LJUBAV

Prija vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju vaš način razmišljanja.

LJUBAV

Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni.

ZDRAVLJE

Preosetljivost…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.