MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017
MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017/ Foto: StockSnap

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017 GODINE Ovnovima prosperitet, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza…

Lav emotivno posustaje, Vaga racionalna, Škorpija raspoložena, Strelac juri romansu, Jarčevi da se okrenu porodici, Vodolije i Ribe pred velikim ljubavnim izazovima, piše mogujatosama.rs

OVAN

Kada je ljubav u pitanju mesec oktobar je i više nego povoljan, kako za zauzete, tako i za one koji su sami. Ako ste u vezi oktobar mesec je odličan period da razgovarate sa partnerom i svemu što vas muči.

Poboljšanje u komunikaciji će biti vidno, pa iskoristite priliku da otvoreno pričate o svemu. U oktobru ćete moći realno da sagledate sve aspekte trenutnih problema i nedoumica i rešite ih na najbolji mogući način.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017 Ovnovima prosperitet, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza, 
Foto: Flickr.com

Moguće je da ćete poželeti određene promene u odnosu sa partnerom – početak zajedničkog života, zajedničko putovanje ili tome slično.

Oktobar mesec će biti povoljan i za slobodne Ovnove jer će se konačno stvoriti prilika da upoznate zanimljivu osobu. Ali budite obazrivi i ne dozvolite da vas osećanja ponesu – ostanite realni.

Što se tiče sfere posla oktobar mesec donosi poboljšanje u finansijskom smislu pa možete već početi da razmišljate u šta ćete taj novac uložiti.

Zvezde svakako preporučuju da novac investirate u dalji razvoj posla. Takođe, u oktobru vas čeka puno pozitivnih poslovnih razgovora – što u svrhe razvoja postojećih što u svrhe pronalaska novoih poslovnih prilika.

Iskoristite ovaj pozitivan period na najbolji način kada je posao u pitanju.

Oktobar mesec će za Ovnove biti prosperitetan na svim poljima, pa tako i na polju zdravlja.

Osećaćete se odlično, imaćete puno energije i želećete da je usmerite na porodicu i prijatelje.

BIK

Kada je ljubavni život u pitanju mesec oktobar će za vas doneti dosta izazova. Bićete preterano osetljivi i gotovo sve što vam partner kaže shvataćete lično.

Pokušajte da se izdignete iznad toga i sa partnerom uspostavite normalnu komunikaciju. Trudite se da pravite kompromise i ne insistirajte da sve bude po vašem.

Neophodno je da promenite rutinu – kako na poslovnom tako i na privatnom planu i napravite funkcionalan sistem.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017 Ovnovima prosperitet, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza, 
MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017

Za slobodne Bikove oktobar će biti mesec ispunjen druženjima i nekim novim ljudima. Postoje velike šanse da upoznate nekog zanimljivog, ali kao što ste uvek obazrivi u ljubavi, ne mora da znači da se će se iz tog poznanstva izroditi i ljubav.

Iako ćete na ljubavnom planu nailaziti na određene teškoće, na poslovnom planu će vam bukvalno cvetati ruže. Izgladićete odnose sa kolegama i promeniti pristup poslu.

Nailazićete na brojne pozitivne komentare i kritike i osećaćete novi naboj energije i dobrog raspoloženja za posao. Zato iskoristite oktobar da unapredite svoj posao na svim planovima.

Slušajte svoje telo i pružite mu ono što traži – da li je to kvalitetnija hrana, fizička aktivnost ili više sna!

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.