STRELAC

Strelčevi će u oktobru biti izrazito raspoloženi za ljubav i to pre svega – njen fizički aspekt. Libido će vam biti na zavidnom nivou, bićete maštoviti, željni akcije i zračićete nekom posebnom senzualnom energijom što će vaš partner sigurno primetiti i što će uticati na poboljšanje vaših odnosa.

Ukoliko planirate decu ovo je povoljan period za to, a ako ih već imate, želećete da im se posvetite više što svakako i treba da uradite.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017
MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017

Slobodni Strelčevi će imati isti senzualni naboj pa će privlačiti druge kao magnet. Moguće je i da ćete upoznati nekoga preko društvenih mreža – dajte im šansu.

Nikada ne znate gde možete naići na zanimljivu osobu. Vaš status veze se vrlo lako može promeniti u oktobru iz ,,single” u ,,zauzet”.

Na poslovnom planu ćete biti puni energije i sve će vam ići od ruke. Bićete precizni, efikasni i uspešni u svemu čega se dohvatite.

Iskoristite period za razvoj poslovnih odnosa i generalno karijere jer su vam zvezde naklonjene u oktobru.

Izgledaćete i osećaćete se odlično! Bićete puni pozitivne energije, što će se manifestovati i kroz vaše zdravstveno stanje. Odličan period da počnete da vežbate ako do sad niste.

JARAC

Tokom oktobra meseca osobe rođene u znaku Jarca će imati pojačanu potrebu da vreme provode sa porodicom, pogotovo ako i sami imate decu. Bićete dobro raspoloženi, pa čak i pomalo detinjasti što će dodatno pospešiti odnose sa ukućanima.

Dani će biti ispunjeni smehom i dobrom energijom i zato iskoristite oktobar i zajedno otputujte pa makar i na produženi vikend.

Imaćete potrebu za osećanjem ispunjenosti u vezi, pa ako osećate da ,,tapkate” u mestu sa partnerom pokrenite razgovor o budućnosti – velike su šanse da će to promeniti vaš odnos na bolje.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017
MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017

Slobodni Jarčevi će u oktobru upoznati zanimljivu osobu sa kojom će se upustiti u flert, a moguće i nešto više.

Pozitivan period kada su finansije i posao u pitanju, ali generalno miran period bez puno trzavica i razvoja u pozitivnom smislu. Status quo koji će vam verovatno itekako odgovarati. Potrudite se da maksimalno iskoristite savremene tehnologije u svrhe svog poslovanja – isplatiće vam se.

Bićete dobro raspoloženi i usmereni na sebe i svoje zdravlje, što je dobro. Iskoristite period da unapredite sveopšte stanje vašeg organizma…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.