Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JULA 2017: Ovan ne zna šta...

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JULA 2017: Ovan ne zna šta će sa udvaračima, Vodolija zamišljena nad svojom budućnošću, Vaga nadomak uspeha

163
0
Očekuju ih snažne promene i radosni trenuci: Leto 2020. godine donosi veliku sreću za ova 2 horoskopska znaka
Očekuju ih snažne promene i radosni trenuci: Leto 2020. godine donosi veliku sreću za ova 2 horoskopska znaka

Nedeljni horoskop od 24. do 30. jula 2017: Lavovi, Device i Škorpije imaće najviše izgleda za sreću i uspeh u narednom periodu a šta očekuje vaš znak, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa najvećim delom ove nedelje. Nemojte da samujete, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima. KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji. ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi kvalitetan san.

BIK

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svesni i čuvajte to. KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, ali uopšteno uzeveši, sve je pod kontrolom i razvija se dobro. ZDRAVLJE&SAVET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.
Nedeljni horoskop od 24. do 30. jula 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako bi izdržali sve ove raznolike izazove. KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, ali kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i prijatni, verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove finansijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima. ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za alternativu.

RAK

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve znati unapjed. KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto. ZDRAVLJE&SAVET: Pokažite koliko ste profesionalni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.