Home Mesečni horoskop HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2017: Blizanci nižu ljubavne avanture, Strelcu...

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2017: Blizanci nižu ljubavne avanture, Strelcu ugroženo zdravlje, Devica previše troši

106
0
Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2017

Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2017: Ciganske karte otkrivaju šta vas očekuje u avgustu 2017, piše Moj astrolog.

OVAN

GUBITAK – PORUKA – LJUBAVNIK Ljubav : Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate tokom avgusta meseca više raditi na komunikaciji. Iako smatrate da je neke stvari bolje zadržati za sebe, karte vam ipak preporučuju da budete iskreni I otvorite se, jer ćete na taj način ojačati odnos sa voljenom osobom. Druga I treća dekada meseca su povoljne ako planirate kraći put ili odmor. U poslednjim danima avgusta posebno je naglašen emotivni I strasni element između vas dvoje. Usamljeni Ovnovi ne pokazuju neke naročite namere da se smire. Letite sa cveta na cvet, u fazonu ste zabava i provoda i najviše vam odgovaraju odnosi sa suprotnim polom koji nisu jasno definisani ili su samo avanture. No, sredinom meseca novo poznanstvo koje će brzo krenuti da se razvija može vas iznenaditi – osetićete nešto što odavno niste…. Posao : Nestabilnost I neizvesne situacije stoje u prvoj dekadi avgusta. U tom periodu ćete imati I pojačane troškove, a možete I izgubiti ukoliko budete investirali novac u projekte koji nisu u skladu sa trenutnim kretanjima na tržištu. Odnos sa kolegama vrlo promenljiv, na mali broj njih ćete uspeti da se oslonite. Sredinom meseca važne informacije dolaze do vas, otvarajući vam prostor za nove poslovne saradnje ili veliku pozitivnu promenu u postojećim. Kraj meseca ćete dočekati zadovoljni i finansijski stabilniji. Zdravlje : Ukoliko imate tegobe koje se ponavljaju, definitivno bi trebalo otići do lekara. Generalno gledano – prva dekada avgusta donosi iscrpljenost, statičnost, okretanje ka nekim ne baš pozitivnim životnim navikama. Bićete skloni preterivanju u svemu.
Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2017

BIK

KUĆA – NADA – SUDIJA Ljubav : Avgust je period kada se emotivne veze I porodične konekcije mogu dodatno stabilizovati. Za vas I partnera bi bilo dobro da otputujete, da provedete makar nedelju dana zajedno, daleko od svih, ali daleko I od problema koje vam svakodnevica donosi. Oni koji su usamljeni su u jednom dosta statičnom raspoloženju, psihičkom “padu”. Moguće je da ste previše upleteni u neka razmišljanja o ljubavi iz prošlosti, da ne možete da prevaziđete prošle emotivne bolove I da se iz tog razloga zatvarate u sebe. Vama bi takođe prijalo da odete negde daleko, da se odmorite I opustite I date sebi priliku da se stabilizujete. Nekog zanimljivog možete upoznati I van mesta u kojem živite, ali generalno gledano – treća dekada avgusta vam donosi jednu interesantnu I ozbiljnu osobu u život. Posao : Prve dve dekade meseca Bikovi su uglavnom okrenuti planiranju, analiziranju dosadašnjih poslovnih poteza I svakodnevnim poslovnim obavezama. Malo ste umorni od dešavanja, malo iscrpljeni sporim tokom događaja I generalno gledano – ne baš zadovoljni situacijom. No, ovaj period vam može doneti da sagledate nove ideje, da razradite planove, da počnete da razmišljate I u pravcu inostranstva ili pokretanja privatnih poslova. U trećoj dekadi – dobijate podršku bitnih ljudi I autoriteta. Zdravlje : Više odmora, odlazak na letovanje ili negde daleko od gradske vreve – to je ono što vam je sada zaista potrebno. Neki od vas mogu imati probleme sa venama ili sa zubima, dok će stariji povremeno trpeti bolove u kostima I zglobovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.