Konjukcija Sunca i Marsa u Lavu od 20. jula 2017

Konjukcija Sunca i Marsa u Lavu od 20. jula 2017: Osobe sa visokim krvnim pritiskom trebalo bi da povedu više računa o sebi i da izbegavaju stresne situacije

Planeta akcije i energičnosti, Mars, posle više od mesec i po dana boravka u Raku, 20. jula, ulazi u vatreni znak Lava u kojem je njegov uticaj mnogo jači. Krajem nedelje, obrazuje konjukciju sa Suncem i sekstil sa Jupiterom u Vagi, aspekte koji još više naglašavaju snagu ovih planeta, pišu Večernje novosti. Oni će pokrenuti sve znake, više muškarce nego žene, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, najviše Ovnove, Škorpije i Jarčeve, a manje Vage, Bikove i Rakove. Uticaj Marsa oslabljen je u Vagi, Biku i Raku, što u muškom horoskopu pokazuje šarm, društvenost i sposobnost da se oseti ženski senzibilitet. Ukoliko vam je natalni Mars u Ovnu, Škorpiji i Jarcu, aktivni ste i puni energije, strastveni i dinamični, ali kada ste isprovocirani, znate da budete i prilično agresivni, čak nasilni.

Ovi aspekti, takođe, upozoravaju da srčani bolesnici i osobe sa visokim krvnim pritiskom treba da povedu više računa o sebi, da izbegavaju stresne situacije i da redovno uzimaju terapiju.

Znak u kome se nalazi vaš natalni Mars, simbol seksualnosti, hrabrosti i pokretačke snage, pokazuje kako preuzimate inicijativu, stičete ugled i upuštate se u nešto novo. A astrološka kuća u kojoj je Mars otkriva gde trošite i ulažete najviše energije, šta može da vas naljuti ili razbesni i način na koji se borite. Pošto Mars podstiče na akciju, ali i sukobe, važno je u kom znaku i kući se nalazi u vašem horoskopu.

OVAN

Prelazak vašeg vladaoca Marsa i Sunca preko vaše astrološkr kuće ljubavi, krajem nedelje, najavljuje period pojačane aktivnosti na poslu. Moguć susret s nekim vatrenim znakom.

BIK

Pozicija planete akcije, Marsa, najavljuje probleme na emotivnom planu zbog partnerove ljubomore i posesivnosti ili sukobe sa nekim članom porodice. Klonite se rasprava sa nadređenima.

BLIZANCI

Mars, vladalac vaše astrološke kuće posla u znaku Lava, upozorava da budete oprezniji za volanom naročito ako često putujete zbog posla. Čuvajte vredne predmete i dokumenta.

Konjukcija Sunca i Marsa u Lavu od 20. jula 2017

RAK

Krajem perioda, Sunce ulazi u vaše astrološko polje posla u kome se već nalazi Mars, simbol akcije i inicijative, zbog čega možete da dobijete ponudu za neki isplativ posao sa strancima.

LAV

Mars u vašem znaku, zajedno s vašim vladaocem Suncem, simbolom ugleda, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

DEVICA

Vladalac vašeg trećeg i osmog astrološkog polja, Mars, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, donosi vam novčane dobitke preko posla povezanog sa čestim putovanjima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.