Horoskop

KONJUKCIJA SUNCA I MARSA U LAVU OD 20. JULA 2017: Ovnovi, Škorpije i Jarčevi treba da očekuju najveće promene na poslovnom i ljubavnom planu

Konjukcija Sunca i Marsa u Lavu od 20. jula 2017: Osobe sa visokim krvnim pritiskom trebalo bi da povedu više računa o sebi i da izbegavaju stresne situacije

Planeta akcije i energičnosti, Mars, posle više od mesec i po dana boravka u Raku, 20. jula, ulazi u vatreni znak Lava u kojem je njegov uticaj mnogo jači. Krajem nedelje, obrazuje konjukciju sa Suncem i sekstil sa Jupiterom u Vagi, aspekte koji još više naglašavaju snagu ovih planeta, pišu Večernje novosti. Oni će pokrenuti sve znake, više muškarce nego žene, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, najviše Ovnove, Škorpije i Jarčeve, a manje Vage, Bikove i Rakove. Uticaj Marsa oslabljen je u Vagi, Biku i Raku, što u muškom horoskopu pokazuje šarm, društvenost i sposobnost da se oseti ženski senzibilitet. Ukoliko vam je natalni Mars u Ovnu, Škorpiji i Jarcu, aktivni ste i puni energije, strastveni i dinamični, ali kada ste isprovocirani, znate da budete i prilično agresivni, čak nasilni.

Ovi aspekti, takođe, upozoravaju da srčani bolesnici i osobe sa visokim krvnim pritiskom treba da povedu više računa o sebi, da izbegavaju stresne situacije i da redovno uzimaju terapiju.

Znak u kome se nalazi vaš natalni Mars, simbol seksualnosti, hrabrosti i pokretačke snage, pokazuje kako preuzimate inicijativu, stičete ugled i upuštate se u nešto novo. A astrološka kuća u kojoj je Mars otkriva gde trošite i ulažete najviše energije, šta može da vas naljuti ili razbesni i način na koji se borite. Pošto Mars podstiče na akciju, ali i sukobe, važno je u kom znaku i kući se nalazi u vašem horoskopu.

OVAN

Prelazak vašeg vladaoca Marsa i Sunca preko vaše astrološkr kuće ljubavi, krajem nedelje, najavljuje period pojačane aktivnosti na poslu. Moguć susret s nekim vatrenim znakom.

BIK

Pozicija planete akcije, Marsa, najavljuje probleme na emotivnom planu zbog partnerove ljubomore i posesivnosti ili sukobe sa nekim članom porodice. Klonite se rasprava sa nadređenima.

BLIZANCI

Mars, vladalac vaše astrološke kuće posla u znaku Lava, upozorava da budete oprezniji za volanom naročito ako često putujete zbog posla. Čuvajte vredne predmete i dokumenta.

Konjukcija Sunca i Marsa u Lavu od 20. jula 2017

RAK

Krajem perioda, Sunce ulazi u vaše astrološko polje posla u kome se već nalazi Mars, simbol akcije i inicijative, zbog čega možete da dobijete ponudu za neki isplativ posao sa strancima.

LAV

Mars u vašem znaku, zajedno s vašim vladaocem Suncem, simbolom ugleda, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

DEVICA

Vladalac vašeg trećeg i osmog astrološkog polja, Mars, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, donosi vam novčane dobitke preko posla povezanog sa čestim putovanjima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

seven + five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.