Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 22. jul 2017: Strelac očekuje previše od partnera, Rak...

Dnevni horoskop za 22. jul 2017: Strelac očekuje previše od partnera, Rak naivan, Škorpija snalažljiva

56
0
Dnevni horoskop za 30. jul 2017

Dnevni horoskop za 22. jul 2017: Danas Sunce ulazi u Lava… Dan je savršen za eksponiranje, paradiranje, uživanje i koketiranje. Vreme kada ćete želeti da budete primećeni i da sebe predstavite u najlepšem svetlu.

Sunce je vladar ovog znaka i on će vam dati vetar u leđa. Pomoći će vam u tome da se bar nakratko osetite da ste centar sveta, piše Današnji dnevni horoskop. U narednom periodu Sunce će zavladati Lavovima, ali i svima vama tamo gde vam ovaj znak vlada. Sunce u Lavu sa sobom donosi toplinu, dobru energiju, smeh, radost, uživanje, zabavu… Pod ovim tranzitom bićete pomalo usporeni, ali nimalo nećete brinuti zbog toga, naprotiv! Želećete samo da uživate…

OVAN

POSAO Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti. LJUBAV Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće. ZDRAVLJE Počnite sa rekreacijom.

BIK

POSAO Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika. LJUBAV Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. ZDRAVLJE Dobro.
Vaga promenljivog raspoloženja, Škorpija puna pozitivne energije, Strelac sreće nove ljude, Jarac entuzijastičan, Vodolija pod stresom, a Ribe čekaju bolje dane.
Dnevni horoskop za 22. jul 2017

BLIZANCI

POSAO Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi povlastice. LJUBAV Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom drustvu. ZDRAVLJE Nervozni ste.

RAK

POSAO Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja. LJUBAV Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada. ZDRAVLJE Problemi sa grlom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.