JARAC

LJUBAV: Nejasnoće u vašem emotivnom životu verovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osećati oni koji nemaju nikakvih obaveze ni prema kome. Ipak, biti sam takođe nije lako. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i biće dobro.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakater rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada. Ojačaće i neke saradnje.

ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. decembra 2019.
Nedeljni horoskop od 23. do 29. decembra 2019.

VODOLIJA

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će sa vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne s neobaveznom kafom.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte da se opustite uz umetničke sadržaje.

RIBE

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će biti drago zbog toga. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primer u ova krizna vremena. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet s društvom.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.