Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.
Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. decembra 2019: U poslednjoj decembarskoj sedmici najviše sreće imaće Device, Jarci i Škorpije. Šta očekuje svaki horoskopski znak na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Pod uslovom da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

ZDRAVLJE&SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

Dnevni horoskop za 25. decembar 2019. Ovan strepi za posao, Bikovi da obrate pažnju na ishranu, Blizanac priželjkuje promene na ljubavnom planu, Rak se nervira oko posla

Nedeljni horoskop od 23. do 29. decembra 2019.
Nedeljni horoskop od 23. do 29. decembra 2019.

BIK

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Komunikacija i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova će postati intenzivniji. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s neizbežnim.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.