Dnevni horoskop za 29. decembar 2021.
Dnevni horoskop za 29. decembar 2021.

2020. godina se na prvi pogled čini kao dosta problematična ali ipak obećava mnogo toga i to zahvaljujući relativno čestim planetarnim promenama. Ako vam se u pojedinim trenucima i čini da stvari idu loše, nemojte se zavaravati misleći kako nemate sreće. Zapamtite da se život uvek sastoji od uspona i padova, uzmite malu pauzu za razmišljanje, prilagodite se novim okolnostima a onda nastavite dalje sa samopouzdanjem i uspeh neće izostati.

U februaru nas očekuje sekstil Jupitera u Jarcu i Neptuna u Ribama što će većini znakova doneti novu inspiraciju. Jupiterovo premeštanje u Jarca najviše će ići u prilog Bikovima, Rakovima, Devicama, Škorpijama, Jarcima i Ribama a uznemiriće i uzburkati živote Ovnova, Blizanaca, Vaga i Strelaca.

Saturn će se krajem marta 2020. premestiti u Vodoliju gde će se naći u četvorougaonom položaju sa Uranom u Biku. Ovaj će događaj predstavljati najavu perioda obeleženog pobunom i izraženom željom za slobodom i samostalnošću što će odgovarati Ovnovima, Lavovima, Vagama, Vodolijama i Strelcima. Ipak, Bikovi i Škorpije se tu neće osećati prijatno i imaće utisak kako nemaju kontrolu nad svojim životom.

Dnevni horoskop za 25. decembar 2019. Ovan strepi za posao, Bikovi da obrate pažnju na ishranu, Blizanac priželjkuje promene na ljubavnom planu, Rak se nervira oko posla

Nakon toga sledi nam konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji što će formirati četvorougaoni položaj sa Uranom. Ovakav položaj planeta osigurava želju za istraživanjem i nameru za osnivanjem, odnosno pokretanjem nečeg potpuno novog. U ovom će periodu tako svi horoskopski znakovi biti željni promena i spremni za nove izazove. Mnogi će doneti bitne odluke, razrešiti odnose iz prošlosti i krenuti novim putem što će uticati na više osoba, a kod nekih i na društvo koje ih okružuje.

Astro prognoze za 2020. godinu: Retrogradni Mars donosi neželjene promene a zbog Venere u Škorpiji mnoge ljubavi će postati deo prošlosti. Vazdušne znake očekuje uspeh a vodene novi počeci
Astro prognoze za 2020. godinu: Retrogradni Mars donosi neželjene promene a zbog Venere u Škorpiji mnoge ljubavi će postati deo prošlosti. Vazdušne znake očekuje uspeh a vodene novi počeci

Mars, planeta koja simbolizuje moć, proaktivnost i inicijativu, biće retrogradan u periodu od kraja juna pa sve do kraja avgusta. Ovo će se događati u kući Jarca i Vodolije pa će tako podstaknuti promene koje nisu očekivane pa time ni željene. Mnogi će se u tom periodu suočiti sa novim autoritativnim osobama, njihovim potezima i odlukama koje će biti potpuno drugačije od onoga čemu su se nadali i što su želeli.

U periodu od oktobra pa do sredine novembra, Venera će zauzeti retrogradni položaj u kući Vage i Škorpije. Venera je vladarka naših strasti, ljubavi i odnosa sa drugima. Strasti tada sigurno neće nedostajati ali ishodi neće biti onakvi kakvima smo se nadali. Mnogi će ljubavni odnosi u tom razdoblju popustiti pred testovima sudbine i zauvek postati deo prošlosti.

Kroz 2020. godinu Saturn će polako putovati kroz Jarca što će navesti sve znakove na preispitivanje svoje prošlosti. Više nego inače razmišljaćemo o svojim dosadašnjim postignućima i istraživaćemo prilike koje bi mogle da nam osiguraju solidnu i sigurnu budućnost. Uran će u ovoj godini prolaziti kroz zemljani znak, Bika. Ovo će do kraja 2020. godine uzdrmati i značajnije promeniti finansijsku sliku društva tako što će uticati na finansijske stavove pojedinaca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.