Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Rak flertuje sa osobom...

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Rak flertuje sa osobom sa posla, Devica razmišlja o smislu života, Vodolija ljubomorna

85
0
Dnevni horoskop za 30. mart 2018.
Foto: Flickr.com/ Nadia Martinez

Nedeljni horoskop od 22. do 28. maja 2017: Ribe, Ovan i Strelac biće vrlo srećne ruke u sedmici pred nama a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i savet astrologa na šta bi trebalo obratiti pažnju saznajte u nedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslediti i prilike za nova poznanstva. Ovnovi koji su u vezi će isto biti bolje. KARIJERA: Pred vama je novi zadatak. jetite se stoga šta vi sve možete. Moguće je da će vam malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju uticaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo morate sami, pa se dobro koncentrišite. ZDRAVLJE&SAVET: Dela su važnija od reči.

BIK

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve prevazilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun. KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi da oponašaju osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali kad tad treba da dođete do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima u poslu. ZDRAVLJE&SAVET: Napunite baterije svojim omiljenim sportom.

BLIZANCI

LJUBAV: Nesklad u emotivnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jeste i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći. Čekajte s osmehom. KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti teškim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od drugih, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Setite se svojih dostignuća. ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte područje vrata.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život postaće tiši, diskretniji. Oni u vezama nalaziće se na sasvim običnim mestima gde se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla. KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege. ZDRAVLJE&SAVET: Manjak energije nadoknadite boljim planom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.