Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. maj 2017: Jarac ispunjen, Vagi treba brzina, Ribe...

Dnevni horoskop za 20. maj 2017: Jarac ispunjen, Vagi treba brzina, Ribe imaju vremena za sve

71
0
Dnevni horoskop za 20. maj 2017

Dnevni horoskop za 20. maj 2017: Ovnu se isplati upornost, Biku trebaju pouzdani saradnici, Blizanci opušteni, Rak ulaže u posao, Lav mora da se pokrene, umor stiže Devicu, Vagi treba brzina, odličan dan za Škorpiju, Strelac mora da planira budućnost, Jarac ispunjen, Vodolija uspešna, a Ribe imaju vremena za sve. Ovo je današnji horoskop za danas 20.05.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ukoliko budete uporni ostvarićete poslovni kontakt sa strancima u naredna tri dana. Ljubav Vama se dešava ljubav. Kao da ne verujete u to. Zdravlje Zapustili ste svoje zdravlje.

BIK

Posao Pouzdani saradnici su vam potrebni. Kontaktirajte ljude koji su voljni da rade u vašem timu. Ljubav Imate dobar brak. Sada ne razmišljate o tome previše. Zdravlje Donji stomak osetljiv.

BLIZANCI

Posao Niste neko ko traži previše od svojih zaposlenih, ali higijena mora da bude na vrhunskom nivou. Ljubav Opušteni ste u vezi koju imate. Partner je zanimljiv i dinamičan. Zdravlje Obratite pažnju na zdravlje. Previše ste se opustili.

RAK

Posao Ulažete novac u novi posao. Ljubav Čuvajte se lakih reči. Onaj ko vam se udvara može biti i neiskren. Zdravlje Psiha osetljiva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.