Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 19. maj 2017: Lav šarmantan, Jarac često menja mišljenje,...

Dnevni horoskop za 19. maj 2017: Lav šarmantan, Jarac često menja mišljenje, Škorpija u finansijskom problemu

122
0
Dnevni horoskop za 19. maj 2017
Dnevni horoskop za 25. jun 2017

Dnevni horoskop za 19. maj 2017: Ovan u dobrom poslovnom okruženju, Bik voli ustaljenost, Blizanci napeti, Rak razmišlja o privatnom poslu, Lav šarmantan, Devica ima poverenja u partnera, Vaga povučena u sebe, Škorpija u finansijskom problemu, Strelac naivan, Jarac često menja mišljenje, Vodolija intuitivna, a Ribe u prilici da završe posao. Ovo je dnevni dnevni horoskop za 19.05.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate. Ljubav Partner dobro razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Zdravlje Prijaće vam izlazak iz kuće.

BIK

Posao Nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Vi volite ustaljenost ali morate da se menjate. Ljubav Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Budite iskreni u svemu. Zdravlje Potrebna vam je koncentracija. Dnevni horoskop za 24. april 2017

BLIZANCI

Posao Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Ljubav Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Mislite da on sve može sam. Zdravlje Potrebno je da se malo opustite.

RAK

Posao Razmišljate o privatnom poslu. To vam donosi jedini pravi put poslovanja. Ljubav Mesec u znaku raka u vašem sazvežđu u lošem aspektu od Urana. Porodični nemiri. Niste u dobrom odnosu sa partnerom. Neka prođe ovaj dan, sutra je bolje. Zdravlje Osetljiv stomak, creva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.