Horoskop po ciganskim kartama za april 2017
Venera u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom u Vagi

Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra 2016: Saznajte šta očekuje vaš znak u sedmici pred nama, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačaće. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uzmite sve što možete.

devojka

BIK

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete pridobiti mnoge. Ako ste sami, izađite van. Oni u vezama biće sasvim dobro.

KARIJERA: Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražujete i sve bolje razumete duhovni svet.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe s kojima poslovno sarađujete. Jedan poziv na kafu mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u sasvim običnim stvarima.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i avanzovanje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet u prirodu i uživajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.