Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 18. novembar 2016: Devica je napeta, Strelca iritira partner,...

Dnevni horoskop za 18. novembar 2016: Devica je napeta, Strelca iritira partner, Vaga pred poslovnom dilemom

70
0

Dnevni horoskop za 18. novembar 2016: Ćudljiv dan pred nama pred kraj još jedne radne nedelje… Merkur je u kvadratu sa Neptunom, pa će nam dan biti varljiv, trljaćemo oči uzalud. Ista slika će se uporno javljati pred očima, a zaista je lažna!

  Ne verujte danas nikome, čak i onima koji su vam bliski, jer i oni će biti začarani sveopšte prisutnom obmanom koja će danas da vlada! Nije dobar dan za poslovne poteze, što je razumljivo iz malopre rečenih razloga. Danas nije vreme ni za ubeđivanja, jer uzalud trošite reči, neće vas shvatiti, pre ćete zvučati neubedljivo. Pokušajte poslati mejl, ali idućeg dana. Danas samo nikako ne istupajte u javnost. Ćudljiv dan, ali posle kiše stiže sunce. Vikend je pred nama, planete se udržuju te nude nezaboravne trenutke. Ali prvo da izguramo ovaj nezgodni petak… Srećno!  

OVAN

POSAO Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena strategija. LJUBAV Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmena nežnosti će vam itekako prijati. ZDRAVLJE Dobro. devojka

BIK

POSAO Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola. LJUBAV Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

BLIZANCI

POSAO Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Još malo truda i biće sve ok. LJUBAV Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima. ZDRAVLJE Problemi sa mišićima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.