Dnevni horoskop za 18. novembar 2016: Ćudljiv dan pred nama pred kraj još jedne radne nedelje… Merkur je u kvadratu sa Neptunom, pa će nam dan biti varljiv, trljaćemo oči uzalud. Ista slika će se uporno javljati pred očima, a zaista je lažna!

 

Ne verujte danas nikome, čak i onima koji su vam bliski, jer i oni će biti začarani sveopšte prisutnom obmanom koja će danas da vlada! Nije dobar dan za poslovne poteze, što je razumljivo iz malopre rečenih razloga. Danas nije vreme ni za ubeđivanja, jer uzalud trošite reči, neće vas shvatiti, pre ćete zvučati neubedljivo. Pokušajte poslati mejl, ali idućeg dana. Danas samo nikako ne istupajte u javnost.

Ćudljiv dan, ali posle kiše stiže sunce. Vikend je pred nama, planete se udržuju te nude nezaboravne trenutke. Ali prvo da izguramo ovaj nezgodni petak…
Srećno!

 

OVAN

POSAO

Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena strategija.

LJUBAV

Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmena nežnosti će vam itekako prijati.

ZDRAVLJE

Dobro.

devojka

BIK

POSAO

Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.

LJUBAV

Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

BLIZANCI

POSAO

Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Još malo truda i biće sve ok.

LJUBAV

Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima.

ZDRAVLJE

Problemi sa mišićima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.