Home Ljubavni horoskop ZVEZDE OTKRIVAJU DA LI BIVŠI MISLI NA VAS: Ko još peva vašu...

ZVEZDE OTKRIVAJU DA LI BIVŠI MISLI NA VAS: Ko još peva vašu pesmu, ko plače a ko neće da čuje za vas

81
0
Foto: Imcreator.com

OVAN

Pripadnici ovog znaka nerado se prisećaju osobe sa kojom su imali vezu. Beže od tih sećanja jer nije im jasno kako se njima moglo desiti da je do toga i došlo. Ako sretnu bivšu ljubav, srce će im ubrzano zakucati, ali to neće pokazati.

BIK

Bikovi se rado sete bivših ljubavi. Oni često utonu i razmišljanja šta je sa tom osobom i dođu u iskušenje da se jave. Nostalgija je ono što za njih je česta pojava.

BLIZANCI

Blizanci se uvek sećaju svojih bivših i uvek je to neko lepo sećanje, pa makar je raskid možda završio svađom. Ako vas sretnu na ulici sigurno će vam prići i pitati kako ste.

RAK

Rakovi se jako dobro i često sećaju svojih bivših. Ta sećanja bude u njima uspomene, boli i tugu. Analiziraju zašto je došlo do prekida, ali nisu svesni kada su baš oni krivi za to.

LAV

Lavovi nikad neće zaboraviti osobe sa kojima su imali vezu. Oni verovatno imaju i dalje neke kontakte sa njima, pa makar i površne. Uvek žele da ostanu u lepom sećanju.

DEVICA

Device često analiziraju svoje prošle veze, naročito ako su bile ostavljene. Pokušavaju saznati kako ta osoba živi bez njih jer misle da niko osim njih nije dovoljno dobar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.