Home Mesečni horoskop Mesečni horoskop za decembar 2016. Škorpije muči neizvesnost, Ovan osvaja suprotan pol,...

Mesečni horoskop za decembar 2016. Škorpije muči neizvesnost, Ovan osvaja suprotan pol, Blizanci upoznaju novu ljubav

172
0
mesecni horoskop za decembar 2016

Mesečni horoskop za decembar 2016: Škorpija nesigurna u ljubavi, Ovan raspoložen za flert, Blizanci upoznaju novog partnera, piše wannabemagazine.com.

Mesečni horoskop za decembar 2016: OVAN

Ljubav Kada je reč o ljubavi, ovog meseca ćete uglavnom biti raspoloženi za flert ili čak “friends with benefits” odnose jer jednostavno ne želite da se vezujete i budete posvećeni. Ipak, ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom će biti sjajan, a komunikacija i izjave ljubavi će sada biti učestalije nego ikada. Čak i ukoliko ste osećali kao da ste u krizi, u decembru ćete obnoviti svoju ljubav, pažnju i posvećenost. “Drmaće” vas praznična euforija jer kao tradicionalisti obožavate takvu toplu, kitnjastu atmosferu, a naročito vas raduju izlasci, okupljanja i provod, pa eto prilike za upoznavanje nekog novog, ukoliko ste slobodni i spremni za zabavu. Decembar je za vas ove godine najbolje opisati sa – seksi! Bilo da imate stalnog partnera, bilo da se upuštate u zabavne avanture. Savet je da svakako uživate i opustite se, jer je ova godina za vas bila duga i naporna, puna velikih odluka.
Mesečni horoskop za decembar 2016
Mesečni horoskop za decembar 2016
Posao Osim u ljubavi, može se reći da će ruže cvetati i na polju karijere. Naporno ste radili tokom cele godine pa je vreme da se trud isplati. Ili će se finansije znatno popraviti ili ćete dobiti vredan poklon od klijenata ili nadređenih. Ukoliko ste u mogućnosti, krajem decembra uzmite odmor kako biste napokon mogli da se opustite, ali i spremni uđete u novu, 2017. godinu. Trebalo bi da počnete da razmišljate šta vam valja činiti u narednoj godini i pravite planove za period koji sledi. Možda će se nešto činiti kao nerazrešeno ili nedovoljno sigurno krajem novembra, ali će do kraja decembra sve doći na svoje mesto. Zdravlje Godina za vama je bila naporna i puna izazova, ali će zato njen poslednji mesec biti tako zabavan! Upravo zbog decembarske euforije, bićete više lenji nego inače i prilično nemotivisani da radite, ali, izdržite još malo. Dobro se osećate i to bi trebalo da vam bude dovoljan podstrek da nastavite u istom tempu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.