Dnevni horoskop za 19. novembar 2016: Vikend je startovao, a može, poručuju nam zvezde, biti nezaboravan! Mesec je u Lavu, i kao i uvek, daje dobar povod za neka okupljanja, pićence, klopu, drage prijatelje. Isto tako i za neumorne nudi energiju za obilazak uzbudljivih mesta, kratak put nasumice odabran zarad doze adrenalina. Nesputanost ovog vikenda vašu zaljubljivu stranu ističe u prvi plan. Bićete koketni s kim god vam se ukaže prilika, a sa osobom s kojom baš budete poželeli vezu, bilo kratku ili nešto više, sva vaša moć osvajanja biće u službi očaravanja potencijalne “žrtve”.

Neptun kreće direktno, pa su moguće ljubavi “iz naftalina”, davne zaboravljene, i potrebe da se obnovi kontakt bar, a ko zna, možda i veza, piše Balkan Portal.

Ovaj vikend započnite s ljubavlju, nadahnuti njome zakoračite u ovaj hladan dan, ali neka vam je toplo oko srca.

Uživajte!

Ovan

POSAO

Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu su naglašeni.

LJUBAV

Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

ZDRAVLJE

Loša probava.

zena

Bik

POSAO

Umorili ste se i sad biste najradije da odmarate u svom domu. Izdržite još malo jer morate da radite. Bankovni račun vam je skoro prazan.

LJUBAV

Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodni Bikovi čekaju poziv, a trebalo bi da se aktiviraju.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO

Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.

LJUBAV

Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška je veoma naglašena.

ZDRAVLJE

Bolovi u leđima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.