Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020. godine
Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020. godine

Nedeljni horoskop od 21. do 27. januara 2019: Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi i posla, kao i da li ćete biti u dobroj psihofizičkoj formi u narednom periodu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Bićete raspoloženi za razne ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u dužim vezama proživljavaće novu renesansu. Zajedničko vreme će vam proleteti ako budete sledili želje druge strane. U protivnom, biće malih rasprava.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadato, a najradije ćete pričati.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

BIK

LJUBAV: Male frustracije biće zanemarljivog karaktera, a kompenzovaćete ih dobrim uticajima u drugim područjima života. Mnogi će nakratko pobeći u svoj posao ili društvo prijatelja, ali između njih i partnera sve je u redu.

KARIJERA: Hvataće vas nervoza kad bude trebalo da komunicirate i sarađujete sa drugima. Najviše zato jer sa njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko otvoreni i inventivni kao vi i da ponekad nekom treba da progledate i kroz prste.

ZDRAVLJE&SAVET: Živećete u svom svetu mašte.

Nedeljni horoskop od 21. do 27. januara 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo tupi jer već neko vreme ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status quo u svojoj vezi. Učinite tako.

KARIJERA: Pred vama su novi zanimljivi zadaci. Najlepše je što su povezani s nizom kontakata ili putovanja, a vi to volite. Ipak, ne srljajte, nego prvo dobro sagledajte šta vam se nudi, izvagajte ispravno sve elemente, pa tek onda delujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite pošteni ne samo prema sebi, nego i prema drugima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.