Dnevni horoskop za 17. decembar 2019.
Foto: freepik.es

Nebeske konstelacije su ovih dana harizmatične i intenzivne.

Prvo se Merkur i Pluton u subotu, 19. januara spajaju na 21 stepenu Jarca. Merkur u Jarcu ozbiljno razmišlja, on nema vremena za površne razgovore, usmeren je na ostvarenje ciljeva, planiranje i organizaciju, a njegov susret s Plutonom omogućuje još dublje poniranje u srž stvari, piše astrolog Julijana Oremović. Sada se možemo duboko usresrediti na teme od posebnog interesa. Načinju se razgovori o seksualnosti, graničnim područjima, misterijama. Reči imaju posebnu moć. Psihička senzibilnost i intelektualna snaga su izuzetno naglašeni ovih dana. Ali ponekad ovaj aspekt, osobito za neke znakove kao što su Ovnovi, Vage, Rakovi, (naročito rođeni od 11. do 15. u mesecu), može doneti negativne, opsesivne misli, podignuti na površinu strah od najgoreg. Možda ćete biti izloženi upornom uveravanju neke osobe koja misli da zna šta je najbolje za vas.

Venera i Mars do kraja meseca, a naročito tokom narednih par dana i dalje proizvode energiju ljubavi, strasti i zaljubljenosti. Neki susreti zaista mogu biti strastveni i prijatni.

U subotu, 19. januara Sunce je u izazovnom aspektu s Uranom. Naglašeni su nezavisnost i slobodoljubivost. Spremniji smo da iskoraknemo u nepoznato, možda i primorani da učinimo nešto što inače ne bismo. Teže je vladati nagonima koji nas vuku u promenu, napetost negde želi da se izventilira.

U subotu i nedelju, Mesec je u Raku pa osećamo povećanu sklonost da se približimo nekome, ostvarimo emocionalni kontakt, pripadamo, štitimo i budemo zaštićeni. Ali, Mesec će primati dosta izazovnih aspekata od Marsa, do Merkura, Saturna i Plutona, pa će ranjivost i preosetljivost biti jako naglašeni. Skloniji smo nepromišljenim i ishitrenim reakcijama zbog prevelikih emocionalnih tenzija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.