Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. januar 2019. Lav na meti kritičara, Strelac mora...

Dnevni horoskop za 21. januar 2019. Lav na meti kritičara, Strelac mora da se kontroliše, Jarac uspešan

66
0
Dnevni horoskop za 21. januar 2019.
Dnevni horoskop za 21. januar 2019.

Dnevni horoskop za 21. januar 2019. Venera u kvadratu sa Neptunom na samom početku nove sedmice, ne baš najsrećniji start, kvadrati su nezgodni, a ovaj je poput lažnog odraza, sve što budete zapažali davaće vam drugačiju sliku od one stvarne…

I sami se sada pitate kako je to moguće da vas oči varaju, ali snažan je ovo aspekt koji ume da zađe u um i nagna nas na loše procene i srljanja u zaključcima. U ovom aspektu najbolje se snalaze kreativci koji svoje maštarije pretvaraju u umetnički čin. Mašta je prezaposlena i stoga pripazite da se ne pogubite u svoj toj zemlji čuda, piše današnji dnevni horoskop. Danas je i pun Mesec u Lavu, totalno pomračenje Meseca! Kulminacija, erpucija osećanja. Osećaj nelagodnosti, nagon za izazivanjem problema. Loše vesti, vezane za sadašnje a i buduće događaje.

Ovan

POSAO Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu. LJUBAV U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 21. januar 2019.
Dnevni horoskop za 21. januar 2019.

Bik

POSAO Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja. LJUBAV U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini. ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

Blizanci

POSAO Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za odredjene saradnike. LJUBAV Priželjkujete zanimljivije dogadjaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje, proverite. ZDRAVLJE Dobro…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.