Dnevni horoskop za 20. januar 2019.
Dnevni horoskop za 20. januar 2019.

Dnevni horoskop za 20. januar 2019. Sunce danas menja znak ulazeći u Vodoliju! Na putu smo osetnih ličnih unutrašnjih promena i zbivanja oko nas samih.

Period adaptacije na energiju koju šalje Vodolija može biti malo teži, u pitanju je vazdušna energija, bićete zbunjeni s vremena na vreme i malo rasejani, ali kada se stabilizujete i naviknete vaš duh dobija odličnu snagu, motivaciju i krenuće napred s puno optimizma, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.

LJUBAV

Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE

U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

Dnevni horoskop za 21. januar 2019. Lav na meti kritičara, Strelac mora da se kontroliše, Jarac uspešan.

Dnevni horoskop za 20. januar 2019.
Dnevni horoskop za 20. januar 2019.

Bik

POSAO

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.

LJUBAV

Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

Blizanci

POSAO

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.