Dnevni horoskop za 19. januar 2019.
Dnevni horoskop za 19. januar 2019.

Dnevni horoskop za 19. januar 2019. Sunce u kvadratu sa Uranom. Budite oprezni u saobraćaju, najbolje da ni ne mrdate nikuda, uz aktuelan kvadrat i vremenski uslovi su takvi da se savetuje putovanje samo ukoliko je neodložno.

Ne samo drumski saobraćaj, danas je u opasnosti i vazdušni. Iako je vikend, postoji mnogo drugih mogućnosti da se lepo provedete i odmorite, a da ne krenete nikuda. Bar dok je ovaj kvadrat aktivan, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV

Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Dnevni horoskop za 19. januar 2019.
Dnevni horoskop za 19. januar 2019.

Bik

POSAO

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.

LJUBAV

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.

LJUBAV

Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.

ZDRAVLJE

Uzimajte više vode…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.