Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018: Ribe u tajnoj vezi,...

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018: Ribe u tajnoj vezi, unapređenje na poslu za Blizance, Strelac se polako spušta na zemlju

87
0
Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019
Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018: Device, Škorpije i Lavovi mogu da očekuju lepe i pozitivne događaje u ovom periodu a šta sve znake očekuje na poljima ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno da primenite samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu. KARIJERA: Na radnom mestu svako malo ćete pokazivati borbeni stav, pa nećete biti prijatni kolegama. Pokušajte da na sve gledate mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primeniti i na diskreniji način. ZDRAVLJE&SAVET: Gledajte gore, a ne dole.

BIK

LJUBAV: Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti. KARIJERA: Volite rad s ljudima, ali sada cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati sa kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema spomenutom kriterijumu. Postajete realniji. ZDRAVLJE&SAVET: Ko može, neka ode na plivanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratiće vas većim delom sedmice. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali oni su zanemarljivi u poređenju sa dobrim uticajima. KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će biti unapređeni ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvarite dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog. ZDRAVLJE&SAVET: Krećite se više na čistom vazduhu i po suncu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.