Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2018: Blizancima rastu ljubavni apetiti,...

Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2018: Blizancima rastu ljubavni apetiti, Vaga čini sve za voljenu osobu, Strelac mašta

79
0

Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2018: Saznajte šta vas očekuje u drugoj polovini avgusta 2018. godine na emotivnom planu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste – prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

BIK

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto tako kako jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

BLIZANCI

Imaćete sjajnih ideja kako da osvežite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete srećniji. Vaši ljubavni apetiti rašće iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

RAK

Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi, dok ćete vi celo vreme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodićete se svojom inuticijom.

LAV

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona (on) i vi osećaćete se bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi.

DEVICA

Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvore prilike za susrete s novim osobama. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaknuti na nove ljubavne poteze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.