Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 19. avgust 2018. Ovan nepoverljiv, Bik treba da sačuva...

Dnevni horoskop za 19. avgust 2018. Ovan nepoverljiv, Bik treba da sačuva dostojanstvo, Blizanac kreativan, Rak nadmen, Lav entuzijastičan

72
0
Dnevni horoskop za 19. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 19. avgust 2018.

Dnevni horoskop za 19. avgust 2018. Danas je nedelja i Merkur kreće u direktan hod sa Lavom!

Konačno kretanje Merkura iz retrogradnog položaja, konačno olakšanje svih kočenja u komunikaciji, zbrka i konfuzija konačno odlaze iz svakodnevnice! Krenulo se napred nakon dužeg perioda tapkanja u mestu i igre gluvih telefona, piše Današnji dnevni horoskop. Merkur, iako je izašao iz retrogradnog, on i dalje je u senci istog, što nadalje znači, ne opuštajte se sasvim! Sve do 2.septembra biće pod senkom, te budite na oprezu. Danas je i Jupiter u trigonu sa RXNeptunom po treći put.

Ovan

POSAO Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično. LJUBAV Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor. ZDRAVLJE Osećate se dobro.
Dnevni horoskop za 19. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 19. avgust 2018.

Bik

POSAO Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom. LJUBAV Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda. ZDRAVLJE Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem. ZDRAVLJE Osećate se dobro…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.