Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2020: Strelac flertuje, Ovnu stižu pare sa više strana, Riba preterano nervozna
Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2020: Strelac flertuje, Ovnu stižu pare sa više strana, Riba preterano nervozna

Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2020: Saznajte šta vas očekuje u sedmici pred nama, piše astrolog Olga Savić.

OVAN

Hrana

Snaga i pokret su se vratili u vaš život i sada je sve lakše nego u proteklom periodu. Mlad Mesec u polju koje govori i o apetitu i načinu ishrane doneće nešto kaloričnije obroke, ali energetske rezerve će vam služiti da ih očas posla potrošite, ne da ih skladištite.

Ljubav

Ulazite u ovu nedelju dobro, onda oko sredine nešto galamite, dramite i morate da progovorite pa kud puklo da puklo, da biste se u danima vikenda opet vratili u neko fino, slatko i lepršavo funkcionisanje sa voljenom osobom. Znači, malo će se situacija u nekom trenutku zatalasati, ali ništa ozbiljno. Vas dvoje ste dobro i tako i nastavljate na dalje. Slobodni Ovnovi – lepo se družite, u jakom ste kontaktu sa više pripadnika suprotnog pola i sve u svemu – vama je super. Postoji dobra šansa da se neko od osoba koje su trenutno oko vas izdvoji i uđe vam pod kožu. Da li će to biti u ovoj nedelji ili kasnije – videćemo.

Astro prognoze za maj 2020: Retrogradni Pluton u Jarcu daje unutrašnju moć, konjukcija Merkura i Urana u Biku brze odluke i iznenadne preokrete a mlad Mesec u Blizancima nove početke

Posao

Promene su sada u punom jeku. Kod nekih je sve pokrenuto u prošloj nedelji, kod nekih će u ovoj, a pojedini Ovnovi moraće da budu strpljiviji i da čekaju maj mesec. Poenta je da vam sada sledi mnogo priprema, dogovora, razrade, mnogo komunikacije i aktivnosti. Sve ono što u ovoj nedelji pripremite (to naročito važi za ove što će se na pravi način pokrenuti poslovno tek u maju) imaće dobru realizaciju i odmah dati rezultate. Znam da ste nestrpljivi, ali neke stvari ne možemo požurivati.

Novac

Novac kaplje sa više strana.

Zdravlje

Sredinom sedmice starijima glavobolje. Mlađi – pazite da se ne povredite.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2020: Strelac flertuje, Ovnu stižu pare sa više strana, Riba preterano nervozna
Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2020: Strelac flertuje, Ovnu stižu pare sa više strana, Riba preterano nervozna

BIK

Hrana

Tranzit Meseca kroz vaš znak u drugom delu nedelje pojačava potrebu za uživanjima svake vrste, pa i za hranom. U ovom periodu možete preterati zato što vam je sve ukusno, mirisno, slatko – ali će biti i onih koji će nešto više klopati na nervnoj bazi.

Ljubav

Ukoliko nešto prikrivate od voljene osobe – da se razumemo – ne mora to biti ništa spektakularno, neka vaša mala, slatka, tajna začkoljica – drugi deo nedelje može da donese da se u brzini ili u nerazmišljanju odate. Ništa se posebno neće dogoditi – stvari će se za trenutak zatalasati, pa smiriti. Vikend je samo vaš i partnerov – da u njemu uživate, zajedničkim snagama. Slobodni Bikovi – čas vam je super u komunikaciji sa nekim, čas vas cela situacija tera na razmišljanje i presabiranje. I pored povremenih oscilacija – sa nekim ste se lepo povezali I nastavljate dalje sa slatkim I podsticajnim razgovorima.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku uvodi vas u novu poslovnu fazu. Za neke od vas – ova nedelja predstavlja početak vraćanja u svakodnevne obaveze, a za druge – uvod I organizaciju posla koji kreće od kraja aprila. Bilo jedni, bilo drugi – imaćete manjih organizacionih problema u drugom delu sedmice – izgledaće kao da se stvari dešavaju previše brzo za vaš ukus ili bolje rečeno – za statičnost na koju ste se nekako privikli. Nadređeni vrše pritisak na vas I to vam se ni malo ne dopada.

Novac

Novčana situacija je korekna, mada vas čeka nešto više troškova pred kraj nedelje.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom starijima, mlađi – osetljivost kože I disajnih puteva.

BLIZANCI

Hrana

Dosta napetosti je prisutno kod vas u ovoj nedelji, pokazivali to onima oko vas ili čuvali unutar sebe. Iz tog razloga I apetit može varirati, a vi ćete teško održavati balans po pitanju hrane, koliko god se trudili. U danima vikenda se opuštate I tada ćete već funkcionisati bolje.

Ljubav

Postoji neka forma nerviranja ili opterećenja kod vas u ovoj nedelji, ali ne bih rekla da se to striktno vezuje za odnos sa voljenom osobom. Nešto vas opterećuje – da li stvari koje čuvate samo za sebe, da li neka problematika po pitanju zajedničkih finansija. U svakom slučaju, malo ćete oscilirati, ali se to neće u većoj meri odraziti na vaš odnos sa partnerom. Vikend donosi rasterećenje. Slobodni Blizanci – to što šarate na više strana jeste zanimljivo, ali vam može doneti i probleme, koliko god da ih sada ne primećujete. Trudite se da budete iskreni prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima.

Posao

Nedelja u kojoj su naglašene sa jedne strane nedoumice I nesigurnost a sa druge – odlična pokretačka energija I mogućnosti dobre realizacije svega čega se prihvatite. Neke situacije se ubrzavaju I koliko vam to jednim delom prija I pokreće vas, drugim vam donosi opterećenje I to najpre mentalno jer niste sigurni da li možete da pohvatate u hodu sve što se dešava. Nestrpljivost i nervoza mogu posebno biti naglašeni u drugom delu sedmice. Ne žurite, gde god da idete – ipak ćete stići na vreme.

Novac

Nervoza zbog nekih troškova koji su neplanirano iskočili pred vas.

Zdravlje

Nervoza i stres su trenutno vaši najveći neprijatelji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.