Dnevni horoskop za 20. april 2020.
Dnevni horoskop za 20. april 2020.

Dnevni horoskop za 20. april 2020. Ovan zabrinut, Bikovima lepa dan za ljubav, Blizanac pred dilemom, Rak hrabro gura napred, Lava čeka lep susret…

Devica nezadovoljna, Vaga nesigurna, problemi na poslu za Škorpije, Strelac upada u ludilo fazu na poslu, Jarac da pokaže inicijativu, Vodolija da bolje razmisli o svemu, Ribu nervira partner, piše www.astrosudbina.com

OVAN

POSAO

Briga zbog posla u vreme krize na žalost nije nerealna a vaša strepnja za poslovnu situaciju može da se pokaže kao potpuno realna. sačuvajte prisebnost i koncentraciju i kvalitetno se posvetite traženju rešenja problema.

LJUBAV

Kontakt, viđanje ili susret sa voljenom osobom bi mogao da napravi situaciju u kojoj bi moglo da dođe do zanimljivih trenutaka.

ZDRAVLJE

Slabo kretanje i nedovoljno vežbe kvare opošte zdravlje. Problemi sa cirkulacijom.

Mesečni horoskop za maj 2020: Bik preuzima kormilo života u svoje ruke, moguća trudnoća za Jarca, emotivne turbulencije kod Device
Dnevni horoskop za 20. april 2020.
Dnevni horoskop za 20. april 2020.

BIK

POSAO

Ne možete sve bitke dobriti Vi, niti je realno da se uvek sami borite na svim frontovima. Ukoliko imate probleme na poslovnom polju, obratite se osobi od poverenja koja pritom i može da pomogne.

LJUBAV

Nedoumice i sumnje će lagano nestati, a Vi ćete uspeti da rešite dileme koje imate u vezi voljene osobe. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Povećajte unos magnezijuma. Čuvajte se i ne opuštajte se sa merama zaštite, epidemija i dalje traje.

BLIZANAC

POSAO

Pred izborom ste ili pre dilemom koju ste sami sebi napravili. Problem može biti u tome da ste neodlučni i imate poteškoća da donesete konkretnu odluku u vezi nekih poslovnih pitanja. Potrebno vam je vreme da shvatite šta želite.

LJUBAV

Biće Vam teško da održite sklad u odnosima sa partnerom, a iako smatrate da je vreme da se vaša veza prekine činiće Vam se kako je to sada bolje odgoditi i nećete imati snage da se nosite sa posledicama.

ZDRAVLJE

Nedostatak kkretanja i vežbanja nikome ne gode. Moguća je ukočenost ili išijas…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.