Zvezde su im baš naklonjene ovog meseca: Ženama iz ova 3 horoskopska znaka maj 2020. doneće sreću
Foto: freepick.es

Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra 2019: Prema procenama astrologa, ovo će biti najbolji period za Jarčeve, Device i Bikove. Saznajte odmah u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene u narednih nedelju dana, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Veći deo vremena vladaće opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše lično neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života pa to zanemarite.

KARIJERA: Verovatno će se meriti vaša dostignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će se truditi da vam iskopaju neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome da pridajete značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg. Istina će izaći na videlo.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

Bik

LJUBAV: Bićete spremni na mnoge ljubavne avanture. Oni koji već jesu u dužim vezama izlaziće na neka atraktivna mesta. Zajedničko vreme će vam proleteti i osim prolaznih verbalnih nesporazuma, sve će teći sasvim dobro.

KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s radošću, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastaviće da se razvija dalje. Na vama je da se prilagodite i uklopite u celu situaciju što bolje možete.

ZDRAVLJE&SAVET: Pročitajte kvalitetnu knjigu.

Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra 2019.
Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra 2019.

Blizanci

LJUBAV: Ovih dana pratiće vas kvalitetne ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekome izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak zanimljivih dešavanja pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekome.

KARIJERA: Verovatno će se pokrenuti poslovi povezani s mladima ili zabavom. Neki će doseći rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni materijalnim postignućima, ali svet slavnih i dalje će vam biti izazov kojem ne možete da odolite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite za svojom intuicijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.