Dnevni horoskop za 30. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 30. avgust 2020.

Dnevni horoskop za 2. septembar 2019: Ovan ostvaruje sve zacrtane planove, Strelac će se suočiti sa poteškoćama na poslovnom planu, Vodolije očekuje novo poznanstvo, piše Stil.

OVAN

Lako ćete ostvariti svoje planove za današnji dan. Ne očekuju vas veće smetnje kada je u pitanju posao. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će vam biti jako interesantna. Probava vam je osetljiva.

Dnevni horoskop za 2. septembar 2019
Dnevni horoskop za 2. septembar 2019.

BIK

Uspeli ste da završite važan poslovni projekat i zadovoljni ste zbog svog umeća. Očekuje vas povoljan dan. Ne dopada vam se situacija u kojoj se nalazite. Imate utisak da se partner udaljava od vas. Problemi sa debelim crevom.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete nov poslovni projekat koji će vam na duže staze doneti uspeh. U svom partneru ste našli sve ono što ste želeli i smatrate da je on idealna osoba za vas. Povedite računa o bešici.

RAK

Pred vama je period u kom možete da imate neke nove poslovne ponude kojima ćete biti zadovoljni. Moguće je da ste na neki način dopustili da vam promakne šansa za početak nove veze. Podložni ste prehladi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.