Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 31. avgust 2019: Škorpiji stižu pare, bitne promene kod Ovna, Jarac tačno zna šta želi

Dnevni horoskop za 31. avgust 2019: Blizanci moraju danas da se pritaje, Bik oseća veliku simpatiju, Ovan ima bolove u leđima, piše Stil.

OVAN

Možete da očekujete važan razgovor na poslovnom planu. Danas vas očekuju bitni preokreti i promene. Možete da očekujete pomirenje sa partnerom. Vaš odnos u budućnosti može značajno da napreduje. Bolovi u leđima.

Dnevni horoskop za 31. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 31. avgust 2019.

BIK

Možete da se nadate pokretanju projekta koji će vam u velikoj meri biti značajan za poslovno napredovanje. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom i sa kojom je moguća veza. Proverite nivo šećera u krvi.

BLIZANCI

Današnji dan vam nije povoljan za pokretanje novog posla, pa se potrudite da sada ne rizikujete. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom koji je u nekim svojim stavovima preterano tvrdoglav. Osetljivi bubrezi i bešika.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Možete veoma lako ući u nesporazume sa nadređenima. Potrudite se da jasnije zastupate svoje stavove. Lako prekidate vezu u koju ste nedavno ušli. Shvatili ste da ta osoba nije za vas i da vam ne odgovara. Posetite lekara.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.