Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. APRILA 2018: Kod Raka se budi ljubav, Jarcu se pruža jedinstvena prilika, Blizanci daju sve od sebe na poslu

JARAC

LJUBAV: Veći deo nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

KARIJERA: Kako sedmica bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike ne pojavljuje se često, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne rasipajte snagu.

VODOLIJA

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljena kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali neće uspeti da vas isfrustrira. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući ćete smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i ostanite mirni.

Nedeljni horoskop od 2. do 8. aprila 2018

RIBE

LJUBAV: Vaši poznanici ili komšije pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Nećete zapostaviti nijedan detalj.Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Domišljatost će se probuditi ne samo kod vas, nego i kod vaših kolega. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite otvoreniji, pa će vas drugi podržati.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.