Dnevni horoskop za 5 jul 2018.
Dnevni horoskop za 5 jul 2018.

Nedeljni horoskop od 2. do 8. aprila 2018: Prema prognozama astrologa, zvezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene osobama rođenim u znaku Lava, Ovna i Device. Šta sve znake očekuje na polju ljubavi, posla i da li će biti u dobroj psihofizičkoj formi saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Pred vama su dani u kojima će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se doteraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kirterijumi budu realni. Oni u vezama biće sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva ona jeste.

KARIJERA: Volite kreativan ili umetnički rad, ali ovih dana cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati s kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema spomenutom kriterijumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte svoje zglobove. Prošetajte.

BIK

LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obrnuto, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće lepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i počeće da grade kule u vazduhu. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće nemirnih snova.

Nedeljni horoskop od 2. do 8. aprila 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Vaši emotivni odnosi će biti dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.

KARIJERA: Uzećete stvari u svoje ruke, daćete sve od sebe i napravićete veliki korak prema napred. Oni koji rade s vama ceniće vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke pauze.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.