Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. APRILA 2018: Kod Raka se budi ljubav, Jarcu se pruža jedinstvena prilika, Blizanci daju sve od sebe na poslu

RAK

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže da bude sa nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za finansije ili nove sisteme koji bi mogli da poboljšaju prihode u onom što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu svakog dana.

LAV

LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karatkera. Osećaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svet.

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli da  odigraju ulogu u vašoj karijeri. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige i nervoze.

Nedeljni horoskop od 2. do 8. aprila 2018

DEVICA

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju.Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mestima ili na onima koja su povezana s umetnošću.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više želeti da odet na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.