Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018: Novo poglavlje za Lava, Škorpija analizira ljubavnu prošlost, Ribe slušaju intuiciju

VAGA

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to velik trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, a ako se neko sa njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kontakti će se malo prorediti, ali osetićete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspećete da napravite analizu svoje ljubavne prošlosti, pa ćete onda opet izaći u društvo. I tako naizmenično. Biće ovo šarena nedelja.

KARIJERA: Verovatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice nakupljenog umora. Sad možete da radite malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se uz ono što volite.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018

STRELAC

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg emotivnog života, ali i dalje ćete biti skloni da tupite po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje poklonite drugoj strani, kao i da uvažite neke njene predloge. To bi bilo dobro za oboje.

KARIJERA: Neke će mučiti finansije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro proveriti šta se može, a šta ne može kako kasnije ne biste imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u veselom društvu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.