Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018: Novo poglavlje za Lava, Škorpija analizira ljubavnu prošlost, Ribe slušaju intuiciju

RAK

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće pomalo turbulentno razdoblje gde će morati da otvore karte i jasnije definišu zajednički odnos. Ipak, još uvek neće sve biti jasno.

KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje kroz saradnju.

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se.

LAV

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da kroz ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usresredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne pomerajte granice po svaku cenu.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018

DEVICA

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve prevazilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

KARIJERA: Polako će početi da pristižu potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno na sve.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Uobičajeno trčite maraton, a ne kratku prugu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.