Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018: Novo poglavlje za Lava, Škorpija analizira ljubavnu prošlost, Ribe slušaju intuiciju

JARAC

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da pustite da ide kako ide ili da borbe za angažaman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobedu. Kako god bude ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Usporite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne propuštajte relaksaciju.

VODOLIJA

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba će s olakšanjem primetiti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi da počnu da osećaju bliskost sa jednom osobom koja nije iz njihovog kraja.

KARIJERA: Mnogi će poželeti da pomere granice, ali videće da to nije tek tako. Neki vaši snovi u sudaru s realnošću izgubiće svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrevanja. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite sport za sebe.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018

RIBE

LJUBAV: Vaši emotivni donosi postaće malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtevni. Više vam neće biti važne zanimljiva dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osveženje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.