Dnevni horoskop za 31. decembar 2018

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra 2017: Zvezde će u ovom periodu najviše biti naklonjene Blizancima, Jarčevima i Bikovima. Saznajte šta očekuje vaš znak u pretposlednjoj sedmici ove godine, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite odražava se na vaše emotivne odnose takođe raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali vaša snaga biće uvek prisutna u svemu.

KARIJERA: Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne nedelje. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno. Najbolje će biti onima koji su na odmoru. Oni će istinski uživati bez puno briga.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro i opustite se.

BIK

LJUBAV: Malo veće strasti i emocije biće obeležje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lepo i prijatno. Mnogi će zapamtiti ove dane po kvalitetnijem erotskom životu. Osobe suprotnog pola rado će vas pozivati u svoje društvo.

KARIJERA: Možda ćete morati da se još malo pomučite i borite za neke stvari, ali to će vam ići od ruke. Samo se nemojte dati jalovim razmatranjima. Jednostavno se prihvatite onog što sad možete da uradite i ne očekujte ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. U svakom pogledu.

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Gde god izašli osećaćete se prijatno. Zabave će biti baš po vašoj meri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im lepa reč širom otvara svoja vrata.

KARIJERA: Napredovanje u karijeri biće izgledno, a nije zanemarljiva ni finansijska stabilnost. Potrebna je još kvalitetnija organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dela posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svaki dan pola sata samo za sebe i svoj mir.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.