Dnevni horoskop za 16. decembar 2017

Dnevni horoskop za 16. decembar 2017: Sunce u trigonu sa Uranom, a gde je Uran, tu su i iznenađenja.

Ovaj aspekt traje kratko, ali kao i svi kratki, jak je i nudi šansu da nešto uradite radikalno izmenite, drznete se na nešto hrabro i nesvakidašnje…

Sunce je u Strelcu, što znači da vedrine i radovanja neće da manjka, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ovaj aspekt ljubitelj je akcije i dešavanja, slobode, originalnosti, nadahnjuje posebno hedoniste, boeme, večite dečake i devojke.

Ovan

POSAO

Imate dobar predosećaj, stoga ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite odredjeni rizik u dogovoru sa saradnicima. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju skoro nevažne, kada Vas očekuju uspešna priznanja.

LJUBAV

Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, a nečije prisustvo ili postupci mogu da Vas podignu u »ružičaste oblake«. Nema sreće bez nečije blizine i »dodira«.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite.

Dnevni horoskop za 2. januar 2017:
Dnevni horoskop za 16. decembar 2017

Bik

POSAO

Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da Vas oštete više nego što je potrebno.

LJUBAV

Ako Vam je stalo da neki dogadjaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i više sati aktivnog odmora.

Blizanci

POSAO

Situacija koja za nekog izgleda nemoguća za Vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi sreću, dobitak ili emotivno zadovoljstvo.

LJUBAV

Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje, ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.