Dnevni horoskop za 17. decembar 2017

Dnevni horoskop za 17. decembar 2017: Jedna lepa nedelja danas nam sleduje, koračajte danas lakim koracima na krilima mašte, budite dete na jedan dan!

Mesec u Strelcu i danas nam donosi potrebu za slobodom, nesputanim pokretima, lakoćom. Neka vam danas cilj bude samo zabava. I mala slatka uživanja neka danas budu deo menija.

Pristupite danas svemu znatiželjno, veselo i opustite se. Uživajte i odmorite se za predstojecu radnu nedelju.

Želimo vam lep vikend, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate.

LJUBAV

Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.

ZDRAVLJE

Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Dnevni horoskop za 17. decembar 2017

Bik

POSAO

Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi pred okolinom.

LJUBAV

Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.