Home ASTRO MARS U ŠKORPIJI OD 10. DECEMBRA 2017. DO 27. JANUARA 2018: Kompromisa...

MARS U ŠKORPIJI OD 10. DECEMBRA 2017. DO 27. JANUARA 2018: Kompromisa više nema, naročito sa sopstvenom srećom, sada se igra na sve ili ništa!

61
0
Mars u Škorpiji od 10. decembra 2017. do 27. januara 2018

Mars će u Škorpiji boraviti od 10. decembra 2017. do 27. januara 2018. godine.

Sve što smo u prethodnim mesecima tajili i kumulirali kao nezadovoljstvo, sada će izaći na površinu, i to uz veliki prasak! Na globalno planu, ulazak Marsa u Škorpiji prevodi sukobe sa terena diplomatije na teren beskompromisnog vojnog sukoba. Marsova priroda se u prethodnim mesecima nije mogla ispoljiti i situacija je u poslednjih mesec i po dana tinjala. Sada sve kočnice popuštaju i kreće konačni obračun! Nema više prilika da se vode dugi iscrpljujući razgovori o primirju, sada radi princip – metak za metak! Na individualnom planu, ovo donosi konačno oslobađanje muškom rodu, koji je u prethodnih mesec i po dana u nekoj vrsti defanzive. Vratiće se ravnoteža u muško-ženske odnose,piše Astro portal. Rešeni smo da stavimo tačku na odnose koji nas opterećuju i potražimo sreću na nekoj drugoj strani. Ovoga puta sa tranzitnim Marsom u Škorpiji, znamo da kompromisa nema, pogotovo ne onog sa vlastitom srećom! Igramo na sve! Ovaj Marsov boravak u Škorpiji prati i Jupiterovo kretanje ovim znakom, što će Marsov učinak dodatno proširiti i osnažiti. Konjunkcija Marsa i Jupitera sama po sebi predstavlja ruku pravde. Mars je ovde Jupiterov izvršilac. Konjunkcija ove dve planete će doneti konačna razrešenja nekih dugih zakonskih sporova, pokrenuti veliki broj izvršenja presuda kao i ostavinskih postupaka.
Mars u Škorpiji od 10. decembra 2017. do 27. januara 2018
Sve što je pravno nerešeno dugi niz godina, počev od 2012. godine, kada je Saturn boravio u Škorpiji, sada će početi da dobija svoj epilog. Na globalnom planu, možemo očekivati zveckanje oružjem na područjima pretežno naseljenim islamskim stanovništvom, uz istovremene napore da se stvari ipak zadrže u okvirima diplomatije. Od 21. decembra, Mars ulazi u sekstil sa Plutonom iz Jarca. Budući da je Pluton savršeniji oblik Marsa i da predstavlja njegovu višu oktavu, Mars će biti obuzdan i sprečen da izvrši štetne akcije. U ovim danima će sva snaga biti konstruktivno upotrebljena, a veliki sukobi biti izbegnuti promišljenim ponašanjem aktera. Prilika je sada da stvari stavimo pod kontrolu, akcije savršeno isplaniramo i delujemo samo u slučajevima krajnje nužde. Ovaj aspekt govori i o rešavanju nekog pitanja neočekivano lako, usled dobre kontrole obe strane, koje će želeti rasplet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.