Mars u Škorpiji od 10. decembra 2017. do 27. januara 2018

Mars će u Škorpiji boraviti od 10. decembra 2017. do 27. januara 2018. godine.

Sve što smo u prethodnim mesecima tajili i kumulirali kao nezadovoljstvo, sada će izaći na površinu, i to uz veliki prasak! Na globalno planu, ulazak Marsa u Škorpiji prevodi sukobe sa terena diplomatije na teren beskompromisnog vojnog sukoba.

Marsova priroda se u prethodnim mesecima nije mogla ispoljiti i situacija je u poslednjih mesec i po dana tinjala. Sada sve kočnice popuštaju i kreće konačni obračun! Nema više prilika da se vode dugi iscrpljujući razgovori o primirju, sada radi princip – metak za metak!

Na individualnom planu, ovo donosi konačno oslobađanje muškom rodu, koji je u prethodnih mesec i po dana u nekoj vrsti defanzive. Vratiće se ravnoteža u muško-ženske odnose,piše Astro portal. Rešeni smo da stavimo tačku na odnose koji nas opterećuju i potražimo sreću na nekoj drugoj strani. Ovoga puta sa tranzitnim Marsom u Škorpiji, znamo da kompromisa nema, pogotovo ne onog sa vlastitom srećom! Igramo na sve!

Ovaj Marsov boravak u Škorpiji prati i Jupiterovo kretanje ovim znakom, što će Marsov učinak dodatno proširiti i osnažiti. Konjunkcija Marsa i Jupitera sama po sebi predstavlja ruku pravde. Mars je ovde Jupiterov izvršilac. Konjunkcija ove dve planete će doneti konačna razrešenja nekih dugih zakonskih sporova, pokrenuti veliki broj izvršenja presuda kao i ostavinskih postupaka.

Mars u Škorpiji od 10. decembra 2017. do 27. januara 2018

Sve što je pravno nerešeno dugi niz godina, počev od 2012. godine, kada je Saturn boravio u Škorpiji, sada će početi da dobija svoj epilog. Na globalnom planu, možemo očekivati zveckanje oružjem na područjima pretežno naseljenim islamskim stanovništvom, uz istovremene napore da se stvari ipak zadrže u okvirima diplomatije.

Od 21. decembra, Mars ulazi u sekstil sa Plutonom iz Jarca. Budući da je Pluton savršeniji oblik Marsa i da predstavlja njegovu višu oktavu, Mars će biti obuzdan i sprečen da izvrši štetne akcije. U ovim danima će sva snaga biti konstruktivno upotrebljena, a veliki sukobi biti izbegnuti promišljenim ponašanjem aktera.

Prilika je sada da stvari stavimo pod kontrolu, akcije savršeno isplaniramo i delujemo samo u slučajevima krajnje nužde. Ovaj aspekt govori i o rešavanju nekog pitanja neočekivano lako, usled dobre kontrole obe strane, koje će želeti rasplet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.