ASTRO

MARS U ŠKORPIJI OD 10. DECEMBRA 2017. DO 27. JANUARA 2018: Kompromisa više nema, naročito sa sopstvenom srećom, sada se igra na sve ili ništa!

Mars, 17. i 18. januara, zauzima aspekt inkonjunkcije sa Uranom koji se nalazi na fiksnoj zvezdi Al Tais. Ovakav aspekt donosi ishitrene reakcije, padanje u afekat, iznenadni pucanj, nemire u muslimanskom svetu i generalno na istoku. Ovo su dani u kojima nam je potrebna sva sreća ovog sveta kako bismo se sačuvali od napada, koji postaju unakrsni.

Naglašena je opasnost vođama, viđenijim osobama, mlađim muškarcima. Ishitrenost, bes, mržnja, pokazuju svu razornu moć. Iznenadne nesreće, eksplozije, zasede. Nije trenutak da krenete u akciju po svaku cenu, povlačenje je sada neophodno, iako će sa svih strana stizati provokacije . Poželećemo da odreagujemo kako nikad nismo, kud puklo da puklo! Ovo su dani iritacije, u kojima je neophodno uzdržavanje od svake akcije! Bes čeka priliku, a najbezbolnije ga je potrošiti kroz bilo koji vid fizičke aktivnosti.

Za vreme Marsovog prolaska kroz znak Škorpije, Venera će najvećim delom biti u znaku Jarca, od kraja decembra, pa sve do 19. januara. Mars i Venera će imati aspekt sekstila, koji će orbisni biti u prvih deset dana nove godine. Sekstil Marsa i Venere konačno daje priliku da se ljubavni odnosi uobliče, te da iz silnih “prijateljstava”, “udvaranja” dobijemo konkretan oblik.

Ovo je period koji će doneti raščišćavanja sa svim što je u prošlosti ostalo nedorečeno. Biće ovo prilika da se uspostave čvrste veze zasnovane na obostranom poštovanju i prijateljstvu. Odnosi koji budu započeli će se držati tradicionalnih vrednosti i vratiti nadu da emotivna stabilnost može postojati i u ludim vremenima, čiji smo savremenici.

Marsov tranzit kroz Škorpiju će nas probuditi iz letargije, osmeliti, ali i izazvati na sukobe. Najvažnije je da dobro procenimo cenu svega, jer Marsu u Škorpiji treba vremena da krene (fiksni znak), ali kada se pokrene, nazad ne postoji! Po cenu svega.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.