Pomračenje punog Meseca 21. januara 2019

Nedeljni horoskop od 17. do 23. decembra 2018: Ovaj period biće pun pogodak, prema astrološkim predviđanjima, za Rakove, Strelce i Lavove. Saznajte šta vas očekuje u pretposlednjoj decembarskoj nedelji, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Prvih par dana ove sedmice doneće prijatnije ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Boravak u prirodi bi vas osvežio. Oni koji mogu, uzeće par slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će im tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rešenja, a napuniće i baterije.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na težinu.

BIK

LJUBAV: Do sredine nedelje vaša ljubavna stremljenja će biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojeno frustracijama. U nastavku će situacija  polako razbistriti, a vama će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.

KARIJERA: Sve što je kockasto vas sputava. Sad ćete biti u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da divljate, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete.

ZDRAVLJE&SAVET: Osvežite se nekim vodenim sportom.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. decembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne reagujete preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znate šta vam se lepo može dogoditi i to već danas.

KARIJERA: Uslediće određene protekcije. Potom ćete zamišljati sebe u ulozi onog koji vodi celu stvar. To će biti delimično tačno, ali nemojte da se umislite. Treba odraditi još neke detalje. Činite to po pravilima struke.

ZDRAVLJE&SAVET: Izađite sa prijateljima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.