Nedeljni ljubavni horoskop od 27. januara do 2. februara 2020: Značajan susret za Bika, nova veza za Devicu, Škorpija nespremna na kompromis
Nedeljni ljubavni horoskop od 27. januara do 2. februara 2020: Značajan susret za Bika, nova veza za Devicu, Škorpija nespremna na kompromis

Ljubavni horoskop od 16. do 31. decembra 2018: Saznajte hoće li se vaš emotivni život promeniti i u kojoj meri u poslednjim sedmicama ove 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti da druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za nju.

BIK

Pred vama su dani koji bi mogli da budu bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda.

BLIZANCI

Tokom ovih dana osećaćete da se vaš ljubavni život pokreće s mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako nekom želite da izrazite ono što osećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti. Samo budite prirodni.

RAK

Rakovi u vezi će verovatno obnoviti sa partnerom svoju bliskost na lep i nežan način. Oni koji su još sami služiće se intuicijom i maštom. Tako će jednostavno izmisliti osobu iz svojih snova i celo će vreme misliti na nju.

OVO JE NJIHOVA GODINA ZA EMOCIJE: Otkrijte koji to znakovi upoznaju svoju srodnu dušu do kraja 2018.
Ljubavni horoskop od 16. do 31. decembra 2018

LAV

Bićete slatkorečivi i laskaćete svakom koga sretnete. Odlično za one koji se nekom udvaraju. Kod Lavova u vezi će napokon nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. S velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu.

DEVICA

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno na vaš  odnos. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš emotivni život poboljšava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.