Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. decembar 2018: Strelac uspešan, Devica zaljubljena, neočekivana zarada...

Dnevni horoskop za 14. decembar 2018: Strelac uspešan, Devica zaljubljena, neočekivana zarada za Vodoliju

96
0
Dnevni horoskop za 14. decembar 2018

Dnevni horoskop za 14. decembar 2018: Ovan dobija pomoć prijatelja, Bik slobodan, Blizanci kreću u akciju, Rak emotivan, Lav ulaže, Devica zaljubljena, Vaga optimistična, Škorpija veruje ljudima, Strelac uspešan, Jarac izdržljiv, neočekivana zarada za Vodoliju, a Ribe su usamljene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.12.2018. godine, piše Luftika.

Ovan

Posao Prijatelji vam pomožu oko privatnog posla koji želite da pokrenete. Ljubav Želite da se osećate kao tinejdžer. Sve da vam bude lepo i opušteno. Provodite se celu noć , ne razmišljate o posledicama. Zdravlje Lečite tegobe alternativom i biće vam mnogo bolje.

Bik

Posao Smislite nešto novo da biste osvežili svoj biznis. Ispoljavate kreativnost mada malo konfuzno. Saradnici ne razumeju tačno šta vi želite. Ljubav Oni koji u sami uživaće u svojoj slobodi da nikome ne moraju polagati račune. Zdravlje Ruke bolne, ramena napeta.
Dnevni horoskop za 14. decembar 2018

BLIZANCI

Posao Blizanci prve dekade konačno mogu krenuti u konkretne poslovne razgovore. Do sada je sve teklo teško i usporeno. Ljubav Partner pokušava da uspostavi komunikaciju sa vama. Vi se osećate potpuno rasterećeno. Zdravlje Posetite zubara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.