Dnevni horoskop za 2. januar 2019.
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 12. do 18. novembra 2018: Blizanci, Vodolije i Škorpije biće vrlo srećne ruke, a šta očekuje svaki znak na svim životnim aspektima saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Peripetije u vašem privatnom životu nizaće se bez plana i mogućnosti odlaganja. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećete moći da kontrolišete. Budite strpljivi i tolerantni koliko god možete i više uvažavajte partnera.

KARIJERA: Šta god se bude našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu reč bilo da se radilo o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Vaši potezi dobiće na težini, pa pazite šta radite. Držite se ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

BIK

LJUBAV: Male nesuglasice u emotivnim odnosima biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima. Ne morate sve otkriti, ali ono što pokažete neka bude iskreno. Takođe, ne gurajte glavu u pesak i fokusirajte se na ono dobro između vas.

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena otvorenost ovog puta biće skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspćete.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde ima ljudi. Vole vas.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. novembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Aktiviraće se vaša mašta i kreativnost, pa ćete, služeći se spomenutim, uspevati da rešite sve dileme u emotivtnom životu. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Bićete im zanimljivi i prihvatiće vas.

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi,alio vi ste potpuno predani i spremni da idete u to. Pokrenućete neke stvari koje možda neće odmah dati rezultate, ali bićete na dobrom putu. Pomoći će i neki stručni ljudi koji mogu uticati na sve.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite uporniji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.