Home Horoskop Jedva će čekati da prođe ovaj mesec: Novembar 2018. ovim znacima donosi...

Jedva će čekati da prođe ovaj mesec: Novembar 2018. ovim znacima donosi samo muku i brigu

68
0
Dnevni horoskop za 7. februar 2019
Foto: freepik.es

Za ova 3 znaka zodijaka novembar će biti najteži mesec u godini. Obratite pažnju!

Ovan: treba vam vremena za sebe

Znamo da ste verovatno preopterećeni i imate pravo da se tako osećate. Ali morate samo sačekati još mesec dana… Morate pronaći način da provedete više vremena sa sobom i obnovite svoju energiju, jer ćete jednostavno tako uspeti da savladate probleme. Ako to znači da s vremena na vreme zaključate vrata svoje prostorije i stavite znak “Ne uznemiravaj”, uradite to slobodno!
Jedva će čekati da prođe ovaj mesec: Novembar 2018. ovim znacima donosi samo muku i brigu

Blizanci: retrogradno vreme

Merkur je retrogradan od 16. novembra, samo nekoliko sati nakon izlaska Venere, planete ljubavi i lepote. Merkur će putovati kroz vašu sedmu kuću partnerstava i veza. Možda će se nešto vratiti iz prošlosti? Šta god da se desi, do 6. decembra ne pravite nikakve planove za putovanja, odnosno dok Merkur ne napusti retrogradno kretanje. Ali imamo i dobre vesti za vas. Jupiter će vas obradovati 8. novembra, gde će ostati narednih 13 meseci, što znači da će vam se nešto dobro desiti u smislu partnerstva.

Jarac: neophodan vam je odmor

Zaboravite na sve rokove i odgovorite na sledeće pitanje: Kada ste bili sami poslednji put i uzeli slobodan dan da bi se posvetili samo sebi? Mnogo toga će vam se dogoditi ovog meseca, što znači da ćete imati mnogo više posla nego obično. Takođe će se očekivati mnogo više od vas. Istina je da stvari moraju početi da se menjaju ako želite napredovati na ličnom planu. Ali ne brinite. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, ulazi u vaš 12. dom duhovnosti 8. novembra, i pomoći će vam da se izlečite. I spolja i iznutra. republika.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.