Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpija luduje i sjajno se provodi, Lav nema prepreka na putu ka uspehu, Blizanac ne treba da odustaje od svojih ciljeva

RAK

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatiti.

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Svakoga dana nađite nešto što vas raduje.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019.

LAV

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorediti, a vi ćete sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidno postojeće stanje. Pazite kako se izražavate.

KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću ćete impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

ZDRAVLJE&SAVET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

DEVICA

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba da bolje otvorite oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli da budu prijatni. Šteta je da ih propustite.

KARIJERA: Male nervoze biće povezane s odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako se oslobodite starih briga. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.