Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpija luduje i sjajno...

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpija luduje i sjajno se provodi, Lav nema prepreka na putu ka uspehu, Blizanac ne treba da odustaje od svojih ciljeva

145
0
Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembar 2019.
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpije, Rakovi i Ribe će najbolje iskoristiti naklonost planeta u ovom periodu. Šta očekuje svaki horoskopski znak u svim životnim segmentima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno. KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima. ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.
Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019.
Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019.

BIK

LJUBAV: Vaša mudračka priroda postaće malo manje zahtevna, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete. KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni. ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka zanimljivih dešavanja. Dosada bi zaista mogla da vas namuči. Izađite među ljude. KARIJERA: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave. ZDRAVLJE&SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.