GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Dnevni horoskop za 9. novembar 2019: Ovnove očekuje odličan dan na svim poljima, Bik uspeva u svojim namerama, Vage neprilike na poslu, Device uspeh na polju ljubavi, piše kurir.rs.

OVAN

Bićete zadovoljni rezultatima koje ostvarite na polju posla u narednom periodu. Osećate se dobro pored osobe koju volite i imate mnogo poverenja u nju. Vaš odnos može da napreduje. Naglašen je pojačan apetit.

Dnevni horoskop za 9. novembar 2019: Nova ljubav za Ribe, Bik hronično umoran, manji gubitak za Strelca
Dnevni horoskop za 9. novembar 2019: Nova ljubav za Ribe, Bik hronično umoran, manji gubitak za Strelca

BIK

Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama i da ćete ostvariti zacrtane ciljeve na ovom polju. Na ljubavnom polju možete da očekujete priliku da sa partnerom pravite važne planove. Hroničan umor vas prati.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana biste mogli da očekujete neki manji problem u komunikaciji na poslu. Partner vam uliva nesigurnost i gubite poverenje. Nekada vam se čini da odnos sa njim ne može da napreduje. Problemi sa cirkulacijom.

RAK

Nije preterano povoljan dan za vaš posao. Moguće je da ćete doživeti neki vid razočarenja. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će vam pomoći da počnete drugačije da gledate na ljubav. Mogući su problemi sa mišićima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.